Amersfoort bedrijvengids

Internet gids Amersfoort
 

't Gilde Amersfoort
't Gilde Eemland/Amersfoort verzorgt wandelingen onder leiding van ervaren gidsen, zowel in de historische binnenstad als in de architectuurwijk Kattenbroek.

AAD Scouting Mondriaan Jongerentak
Information about the Scouting Mondriaan Jongerentak from Amersfoort, the Netherlands. Youth from 18 until 21 at Scouting. Info in English, Spanish, French and German language.

Aantrekkelijk Amersfoort
Aantrekkelijk Amersfoort, Amersfoort; stad met een eigen gezicht. De Onze Lieve Vrouwetoren, de Koppelpoort en de Muurhuizen zijn unieke monumenten. Of wat dacht u van het bekende Dierenpark Amersfoort met de speciale themagebieden? Amersfoort heeft zelfs een eigen kinderwinkelcentrum.

abc Drukshop voor geboortekaartjes, gelegenheidkaarten en ...
abc Drukshop voor geboortekaartjes, gelegenheidkaarten en handelsdrukwerk.

Accountants + adviesgroep Los BV
U bent eigenaar, directeur-grootaandeelhouder van een kleine of middelgrote onderneming. U bent vooral druk met ondernemen, uw klanten en uw inkoop. Natuurlijk heeft u mensen die u werk uit handen nemen. Gezien de omvang van uw onderneming kunt u echter niet voor alle deelgebieden iemand aanstellen op het door u gewenste niveau. Daarom zoekt u een accountant/adviseur die net als u ondernemer is. Die begrijpt wat u bezighoudt en die oplossingen aandraagt voor uw specifieke problemen. Daarnaast zoekt u een onafhankelijke deskundige voor een oordeel bij uw jaarrekening.

Active Service glasbewassing, schoonmaak
kwaliteit in glasbewassing, schoonmaak, onderhoud en materieelverhuur

Adventkerk in Amersfoort
paginas van de Adventkerk in Amersfoort waar van alles te vinden is over geloven de bijbel en de adventkerk in amersfoort

AFC Quick 1890
voetbalvereniging A.F.C. Quick 1890 uit Amersfoort

Aho Media
De BV Neos.nl is opgericht in december 2002 en komt voort uit het bedrijf AhoMedia. Dit audiovisueel persbureau produceert sinds mei 2000 op dagelijkse basis nieuwsvideo's exclusief voor internet. Wereldwijd behoort het bedrijf tot de eerste onafhankelijke streaming videoproducenten. Vanaf de eerste dag heeft Neos.nl voorop gelopen met de technologische ontwikkelingen op het gebied van breedbandcontent

AHV Centaur
Amersfoortse Handboogschietvereniging

AIJV Amersfoort voor schaatsen, skaten en skeeleren
AIJV Amersfoort voor schaatsen, skaten en skeeleren

AIJV, Amersfoortse IJsvereniging voor schaatsen, skaten en skeeleren.
AIJV, Amersfoortse IJsvereniging voor schaatsen, skaten en skeeleren.

Aikido in Amersfoort
De organisatie Aikikai Amersfoort verzorgt aikikai aikido trainingen in de regio Amersfoort.

Airpur
Aipur voor gezonde lucht. Leverancier van luchtbevochtigers, ontvochtigers, luchtreinigers, airco's, ionisatoren, luchtverfrissers en insectenverdelgers. Merken Airpur, Airbutler, Air-o-Swiss, Amcor, Boneco, Carrier, Sharp, Montana, Gree.

AK Media Productions
Uw partner in audio visuele communicatie cd dupliceren, cd bedrukken, internetdiensten, multimedia.

Akrobatiekgroep Amersfoort
De Acrobatiekgroep Amersfoort is een enthousiaste groep acrobaten, die al jaren samen traint in Amersfoort.

Algemene Federatie Militair Personeel
Website van de Algemene Federatie van Militair Personeel, de FNV-bond voor militairen

Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie
Ango - Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie

Alliance FranÁaise Amersfoort
Een gezellige vereniging waarin de franse taal en cultuur centraal staan. Een team van gemotiveerde leraren helpt u graag verder. Op deze pagina's leest u over ons cursus aanbod en onze culturele activiteiten.

Aloysiusschool Amersfoort
Aloysiusschool Amersfoort

ALTA - Amersfoortse Lawn Tennisclub 'Amersfoort'
ALTA is een vereniging voor zowel recreanten als toptennissers, op elk niveau en voor alle leeftijden. ALTA bestaat al 85 jaar, heeft 700 leden, onder wie 200 jeugdleden en heeft al jaren een beleid dat gericht is op plezier in recreatief tennis en anderzijds op het meespelen in de top van de landelijke competitie. Het tennispark ligt in het Bergkwartier van Amersfoort en beschikt over 8 verlichte gravelbanen.

Alterim Support
Alterim Support is de professionele partner voor invulling van financieel administratieve management functies. Alterim Support is gespecialiseerd in Werving en Selectie en Flexibel Inzetbaar Topmanagement (FIT).

Altis
Atletiek en Trimvereniging Altis, Amersfoort

Amercom
Amercom is sinds 1994 gespecialiseerd in het ontwikkelen van dynamische en technisch hoogstaande internet-, intranet- en extranettoepassingen. De organisatie wordt gedragen door professionals op het gebied van internetdesign, databases, applicatieontwikkeling.

Amersfoort
Nederlands Gereformeerde Kerk Amersfoort

Amersfoort - Evangelische Vergadering Eemland
Dit is de site van de Evangelische Vergadering Eemland. Elke zondag samenkomst 10.00 uur. Stevinstraat 2 Amersfoort. Tevens webpagina's voor Christian Foundation Philemon.

Amersfoort Centraal - Over Amersfoort en omstreken
Amersfoortcentraal.nl is een initiatief van een drietal personen uit de omgeving Amersfoort. Geinspireerd door de websites Amsterdamcentraal.nl en Nijmegencentraal.nl kwam het idee om ook voor de omgeving Amersfoort een dergelijke site op te zetten. Amersfoortcentraal.nl kan gezien worden als een regionale collectieve weblog voor Amersfoort en omstreken. Maar je kan het ook zien als een regiokrant. Een huis-aan-huis-blad, maar dan zonder het papier. Amersfoortcentraal.nl is niet alleen op Amersfoort gericht, maar op Amersfoort en omstreken.

Amersfoort hotel guide
Amersfoort hotel gids, hotel directory amersfoort

Amersfoort Jazz
De 26e jazz-driedaagse, tevens het eerste Rabobank Amersfoort Jazzfestival, zit erop. En wat was het een mooi weekend, vol bruisende en inspirerende jazzklanken. Als nieuwe hoofdsponsor kijken we terug op een zeer geslaagd jazzweekend,dat niet gerealiseerd had kunnen worden zonder de enorme inzet van vele enthousiaste Amersfoorters en jazzliefhebbers.

Amersfoort Nu
Amersfoort Nu, lokale krant

Amersfoort op Uwnet
De site voor inwoners en bezoekers van de Gemeente Amersfoort

Amersfoort, de Leusderweg
De winkelstraat van Amersfoort Zuid met o.a. Broekhuisen IJzerwaren handelsonderneming in gereedschap bouwbeslag machines ijzerwaren yzerwaren bevestigingsartikelen.

Amersfoort, praktijk voor acupunctuur Bas van Dijk
Amersfoort, praktijk voor acupunctuur Bas van Dijk

Amersfoorts mannenkoor
Het Amersfoorts Mannenkoor, in de wandelgangen kortweg AMK genoemd, is een neutraal mannenkoor met op dit moment ruim vijftig leden. Sinds 5 juli 1907 ( de oprichtingsdatum van het koor) is het AMK niet meer weg te denken uit de stad Amersfoort. In die zin is AMK meer dan een mannenkoor; het is een traditie. Zowel binnen als buiten de vesten van de fraaie stad Amersfoort geniet het gelijknamige koor bekendheid. Niet in de laatste plaats wordt deze bekendheid verkregen door het maken van concertreizen.

Amersfoortse Courant
Amersfoortse Courant, het lokale nieuws

Amersfoortse Motor en Automobiel Club - AMAC
OfficiŽle website van de AMAC, de Amersfoortse Motor en Automobiel Club, opgericht in 1993

Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal
Amersfoortse Muziektheatergroep Totaal is een groep van ruim 30 enthousiaste mannen en vrouwen van tussen de 20 en de 70 jaar die voorstellingen van diverse muziektheater genres instudeert en uitvoert.

Amersfoortse Reddingsbrigade
Reddingsbrigade Amersfoort. De Amersfoortse Reddingsbrigade is ťťn van de 180 reddingsbrigades in Nederland en is al meer dan 80 jaar actief in en rond Amersfoort. De vereniging draait geheel en al op vrijwilligers en heeft zo'n 300 leden. Elk jaar leiden wij vele enthousiaste kinderen en volwassenen op tot redders. De ARB zet zich in bij bewakingstaken in en rond Amersfoort zoals Sinterklaasintochten, bewaking bij marathons, roeiwedstrijden, zwemwedstrijden en andere evenementen in, op of rond het water.

Amerspiegel - Spiegelogie Fanclub Amersfoort
Spiegelogie Fanclub Amersfoort. Ook in Amersfoort is er inmiddels een Spiegelogie Fanclub onder de naam Amerspiegel. Wij komen regelmatig bijeen. Als je meer wilt weten of gewoon een keertje mee wilt doen, kun je even bellen of mailen.

Amnesty International afdeling Amersfoort
Amnesty International afdeling Amersfoort - mensenrechten. Deze website geeft informatie over de activiteiten van de lokale Amnesty International groepen in Amersfoort - Amersfoort centrum, Amersfoort Noord en Hoogland.

Amorgos Zeezeilen
Zeezeilen, zeezeilcursussen, actieve zeilvakanties en jachtverhuur in Griekenland, Kroatie en het Caraibisch gebied. CWO opleidingen kajuitzeilen en cursussen in Nederland.

Amsvorde, Amersfoort
Na enkele omzwervingen direct na de oprichting heeft de voetbalvereniging Amsvorde al snel een vaste plek gevonden op het sportpark Nimmerdor aan de leusderweg. Deze periode is alleen onderbroken tijdens de renovatie van het sportpark Nimmerdor, toen tijdelijk op de Bokkeduinen werd gespeeld. Het beleid binnen de vereniging is er altijd op gericht geweest de vereniging sportief en op een gezonde financiŽle basis te laten functioneren. Een voorbeeld van dit stabiele beleid is het feit, dat sinds de oprichting in 1925 de vereniging slechts vier voorzitters heeft gekend, waarvan de medeoprichter, de heer Groeneberg, alleen al gedurende 35 jaar de voorzittershamer gehanteerd heeft.

ANVA
ANVA viert dit jaar zijn dertigste verjaardag! Het systeemhuis ontstond in 1975 als automatiseringsproject van de NVA en levert zijn software in drie varianten: ANVA4, ANVA5 (voor gevolmachtigden) en ANVA-software voor verzekeraars.

Aqua-Holic
Duikvereniging, Duiken is zweven tussen de vissen in de zee. Totale stilte ervaren. Met eigen ogen zien hoe mooi en anders het leven onder water is. Zou jij de onderwaterwereld ook weleens van dichtbij willen beleven? Daarvoor hoef je niet naar het buitenland, maar ook in Amersfoort kun je perfect leren duiken. Iedereen die ook wel eens oog in oog wil staan met een forse snoek of heuse kreeft en die ouder is dan 16 jaar is welkom bij Aqua-Holic.

Archeologienet
Portalsite over archeologische monumenten in Nederland. Bevat grote hoeveelheid informatie over archeologische monumenten, perioden, archeologische landschappen en toeristische routes.

Archief Chili Komitee Amersfoort.
Archief Chili Komitee Amersfoort.

Aristo Taaltrainingen - Grensverleggend in Effectieve Communicatie
Aristo Taaltrainingen: het bureau voor functiegerichte taaltrainingen in meer dan 25 talen. De trainingen worden bedrijfsintern door heel Nederland gegeven of bij Aristo in Amersfoort. Voor individuele cursisten en voor kleine groepen.

Armando Museum
Armando Museum Amersfoort; expositie-, kennis- en documentatiecentrum van en over het werk van Armando. Wisselende tentoonstellingen met regelmatig werk van andere kunstenaars.

Artikelclassificatie.com
Artikelclassificatie.com biedt uitgebreide branche-informatie over de Artikelclassificatie van Uneto en VNI. Veel voordelen voor de fabrikanten, groothandels, importeurs en de installateurs (elektrotechnisch, sanitair, werktuigkundig, cv, beveiliging e.d

Asian Way Of Life
AWOL Asian Way of Life Individuele fietsvakanties in AziŽ

Assista
Assista - uitzendbureau, werk(t) voor mensen op detacherings- en uitzendbasis. Wij zoeken mensen en hebben banen in de administratieve, commerciele, secretariele, industriele, productie, technische, schoonmaak, automatisering, IT en midden kader sectoren

Atelier Yvonne Turen
Atelier Yvonne Turen biedt u de mogelijkheid om creatief en ontspannen bezig te zijn. In de webwinkel vindt u een uitgebreide collectie stempels uit Nederland, Australie en Amerika.

ATMA - Instituut voor psychodynamiek
Het Atma Instituut is opgericht in 1989 en geeft praktijkgerichte beroepsopleidingen en trainingen in hypnotherapie, psychotherapie en LifeCoaching.

ATPS
ATPS ontwikkelt, implementeert en onderhoudt systemen voor aan-, en afwezigheidsregistratie, werktijdregistratie en toegangsbeveiliging.

Auto advies Veenman
Ik heb voornamelijk mijn ervaring opgedaan in een niet al te grote garage in Utrecht. Omdat dit niet een al te grote onderneming was heb ik mij kunnen profileren als automonter, receptionist, autoschadenhersteller en wanneer de eigenaar niet aanwezig was verdeelde ik ook het werk met mijn collega's. Zodoende heb ik veel ervaring opgedaan met wagens, klanten en collega's. Vooral de interactie klant versus hun eigen wagen boeide mij nog het meest. Toen ik iets voor mijzelf op wilde starten was het voor mij duidelijk dat ik iets in die richting wilde gaan doen, met uitgangspunt het probleem dat een aspirant koper tegenkomt op de occasionmarkt. Want dat de occasionmarkt vele snijvlakken heeft is duidelijk.

Auto Vandermeer Amersfoort
Forddealer Auto Vandermeer is gevestigd in Amersfoort en werkt sinds eind 2000 samen met de Stern Groep. Telefoonnummer: 033-4670511

Autobedrijf Slootweg
Op deze site vind u ons actuele aanbod van occasions van diverse merken. Ook kunt u bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw auto en APK keuringen.

Autohuis Amersfoort te Amersfoort
overzicht van occasions met kleurenfoto's. Maar ook voor informatie aanvraag, nieuws en nog heel veel meer.

AV Triathlon, Amersfoort
AV Triathlon is een gezellige amersfoortse vereniging voor jeugdatletiek, triatlon, hardlopen, fietsen / mountainbiken, zwemmen en sportief wandelen

Axiodontaal
Web Creative, internet (totaal) pakket op maat. Web Creative biedt een totaalpakket aan internetdiensten en is onderdeel van AK Media in Amersfoort. Speciaal voor het MKB heeft Web Creative een basispakket samengesteld dat het mogelijk maakt om tegen zeer scherpe en betaalbare tarieven representatief op de digitale snelweg een duidelijke, winstgevende en snel vindbare plaats in te nemen. Voor het grootbedrijf ontwikkelt Web Creative op maat gemaakte internetsites met alle mogelijke opties. Ook uw digitale shop (e-commerce) is in verschillende structuren op te bouwen.

Badmintonvereniging - Voor Ons Genoegen
VOG biedt de mogelijkheid om op recreatieve basis de badmintonsport te bedrijven. Dat betekent dat er geen verplichtingen zijn tot het volgen van trainingen. Verder doen we ook niet mee aan de officiŽle badmintoncompetitie. Wel is er de mogelijkheid om aan recreanten toernooien mee te doen en vindt er 2 keer per jaar een eigen toernooi plaats. Er zijn 2 speelavonden, dinsdag in de Juliana van Stolberg en woensdag in Rustenburg. Je speelt dus op dinsdag of op woensdag. Speeltijden zijn van 19.00 tot 22.30 uur. Het ledenaantal ligt rond de 175. Om lid te worden van VOG dien je 16 jaar of ouder te zijn.

Bakkerij De Bakkende Bakkers Groenendijk
De Bakkende Bakkers Groenendijk is een ambachtelijke bakkerij uit Amersfoort. Dagelijks bakken wij vers brood en gebak. Ook kunt u bij ons terecht voor een luxe Onbijt.

Baptisten Gemeente Amersfoort
Website van de Baptisten Gemeente in Amersfoort.

Bar Cafe Double Dutch
site van Bar Cafť Double Dutch,een gezellig Rock Cafť aan het randje van Amersfoort centrum.

Basic Full Color
Popkoor Basic & Full Color in Amersfoort

BC Amersfoort
Uitslag club competitie BC Amersfoort

Beeldbank amersfoort
Beeldbank amersfoort, digitaal archief met kaarten, oude prenten en foto’s van diverse plaatsen rondom Amersfoort

Beeldlijn
Beeldlijn, kwaliteit in kunst, Amersfoort. Beeldlijn brengt een brede collectie werk van Nederlandse kunstenaars en vormgevers. In de sfeervolle galerie in het hart van Amersfoort is een ruime keuze aan grafiek, beelden, keramiek en sieraden aanwezig. Veel van het geŽxposeerde werk wordt in een beperkte oplage gemaakt, zodat het ook voor kunstliefhebbers met een bescheiden budget mogelijk is een kunstwerk aan te schaffen.

Besseling Koeriersdienst
Besseling, koeriersdienst, taxibedrijf, taxicentrale, touringcarbedrijf, busbedrijf voor personen-vervoer, goederen-vervoer vanuit Amersfoort

Bestax
Bestax, taxibedrijf, taxicentrale met taxi, bus, volvo vanuit Amersfoort voor bedrijfsvervoer, personenvervoer, taxivervoer, ziekenvervoer, schipholvervoer en ouderenvervoer.

Beter leven, Solvay pharma
Beter leven, Solvay pharma. Solvay Pharma heeft geneesmiddelen in de therapeutische gebieden - cardiologie (hart), gynaecologie (vrouw), gastro-enterologie (buik) en psychiatrie (hoofd). Daarnaast is Solvay Pharma ťťn van de grootste leveranciers van griepvaccins. Solvay Pharma is verantwoordelijk voor de distributie, de marketing en verkoop van haar geneesmiddelen in Nederland. Tevens biedt zij wetenschappelijke ondersteuning en voorlichting aan artsen, apothekers en patiŽnten over haar geneesmiddelen.

Bewoners Vereniging Vathorst
De website van de Bewoners Vereniging Vathorst in Amersfoort met info over de nieuwbouwwijk Vathorst in aanbouw en de omgeving.

Bijbel en Onderwijs
De Vereniging Bijbel & Onderwijs (B&O) is in 1981 als stichting opgericht en werd in 1993 omgezet in een vereniging. Zij stelt zich ten doel ouders en onderwijsgevenden te helpen kinderen naar bijbelse richtlijnen op te voeden en te onderwijzen. Onze naam B&O voor Bijbel en Onderwijs (sommigen lezen: Bijbel en Opvoeding) geeft aan wat wij belangrijk vinden en waaraan volgens ons in toenemende mate behoefte is - het bewaken en versterken van de christelijke identiteit in het onderwijs. B&O gaat uit van de Bijbel als het Woord van God (Sola Scriptura) en belijdt Jezus Christus als Heiland en Heer van het leven.

Bike Totaal Tweewielerspecialistengroep
Maak een virtuele fietstocht. Onderweg fiets je langs de 200 Bike Totaal fietsenwinkels in Nederland, informatie over diverse fietsen en fietsaccessoires, nieuws, aanbiedingen, fietsroutes, vacatures, etc.

Blueair Ballooning
Ballonvaren, een ballonvaart maken, iemand verrassen met een ballonvaart? Laat Blue Air Ballooning uw gids zijn!

BlueRay bootbeveiliging
Het BlueRay beveiligingsysteem bewaakt uw boot tijdens uw afwezigheid en waarschuwt u via een sms.

BMW dealer Jan de Jong bv
BMW maakt rijden helemaal geweldig als de juiste mensen achter het merk staan. Het is voor u als klant belangrijk dat er zo'n professionele partner is. Jan de Jong BMW begrijpt de emotie van het merk. En vertaalt dit in daadwerkelijke toegevoegde waarde. De mensen binnen Jan de Jong BMW zijn de spil. Het bedrijf is van 23 man in 1986 gegroeid naar dik 80 medewerkers nu. Sales en After Sales, P & O, Marketing en Administratie zijn allemaal even belangrijk voor de bedrijfsvoering. Zij maken het mogelijk dat Jan de Jong BMW u op een professionele manier van dienst kan zijn. De medewerkers van Jan de Jong BMW zijn stuk voor stuk gedreven vakmensen.

Boersema Installatie Adviseurs
Zoekt u een koelinstallatie of een ideale werktemperatuur? Bent u op zoek naar regeltechniek of naar gebruiksgemak? Wilt u meetapparatuur of inzicht? Drie praktische vragen die duidelijk maken waar de kracht van Boersema Installatie Adviseurs ligt. Wij zien installatietechniek als een middel om een doel te bereiken. Daarom maken we uw oospronkelijke idee helder en bekijken we vervolgens of - en zo ja welke - installatietechniek dat doel het beste dient. Dan krijgt u een technische installatie die levert wat u voor ogen staat. Category: Amersfoort installatie adviseur

Boertien Personeelsdiensten BV
Boertien Personeelsdiensten adviseert en assisteert sinds 1998 bedrijven en instellingen bij een kwalitatieve, efficiŽnte en doelmatige werving, selectie en detachering van MBO, HBO en universitair niveau in heel Nederland. Ze onderscheidt zich van andere bureaus door een hoge kwaliteit van dienstverlening te combineren met vergaande flexibiliteit, persoonlijke aandacht en een no-nonsense aanpak. Boertien Personeelsdiensten heeft een nuchtere kijk op dienstverlening en dat blijkt uit de werkwijze en jarenlange werkervaring.

Bolscher Deinum Notarissen
Bolscher Van der Brug Notarissen - Amersfoort

Boltjes Plaatwerk Industrie B.V.
Boltjes Industrieel Plaatwerk BV boltjes plaatwerk buiswerk iso cad cam cnc production buiswerk cadcam cad cam iso ponswerk fijnmechanisch plaat- constructiewerk lasersnijden en roestvaststaal

Bos Auto's
Bos Occasion Dealer, is er nu niets voor u bij? Blijf onze site bezoeken, elke week het actuele aanbod op internet!

Bosveld gerechtsdeurwaarders
Veelzijdige kennis en ervaring, ondersteund door geavanceerde informatietechnologie, hebben BOSVELD Gerechtsdeurwaarders & Incasso's een vooraanstaande positie verschaft op het gebied van financiŽle en juridische dienstverlening, met als kernactiviteit het in opdracht incasseren van vorderingen op zowel bedrijven als particulieren. In de zorgsector is Bosveld zelfs marktleider. Een incassobureau kan niet goed opereren zonder nauw samen te werken met een gerechtsdeurwaarder. Bij de firma Bosveld zijn beide disciplines, plus alle benodigde faciliteiten, onder ťťn dak

Bouwbedrijf Huurdeman
Bouwbedrijf actief in de regio Amersfoort

Bouwmaterialenhandel van den Donk Romeyn
Alles op het gebied van bouwmaterialen, keukens, openhaarden,tegels en sanitair.

Burger Partij Amersfoort
Eerste lokale politieke partij in Amersfoort, de burger is opdrachtgever, en klant van de gemeente.

Burgerweeshuis Amersfoort
De stichting het Burgerweeshuis te Amersfoort verleent financiŽle hulp aan Amersfoortse wezen of jongeren uit onvolledige gezinnen ter bevordering van hun lichamelijke, geestelijk, cultureel en/of maatschappelijk welzijn.

Business Car Amersfoort
Business Car Amersfoort - Leasen kan slimmer

Businessloop Amersfoort 2005
Businessloop Amersfoort 2005

Cafe Lobbes.
Alle weetjes en geinige dingen over Lobbes, de gezelligste kroeg van Amersfoort.

Cafť Seven
Cafť Seven is uniek in uitstraling en concept. Jongeren uit de regio Amersfoort wilden een toffe plek om elkaar te ontmoeten en lekker te kunnen discussiŽren of een spelletje te doen onder het genot van een drankje. En natuurlijk zijn we blij dat Hertog-Jan weer op de tap verkrijgbaar is. Alleen daarom is Seven al de moeite waard om te bezoeken.

Calveen Autoherstel
Schade opgelopen aan uw auto of motor? Dan hebt u heel wat te regelen de rompslomp met uw verzekeringsmaatschappij, het zoeken van een vakkundig herstelbedrijf en eventueel een airco- en autoruitenservice en natuurlijk het vervangend vervoer. Maar het kan ook makkelijk: als u een beroep doet op Calveen autoherstel in Amersfoort. Wij regelen namelijk Šlles - van verzekeringspapieren en schadeherstel tot en met nieuwe ruiten en gratis vervangend vervoer.

Cantiamo_Amersfoort
Kleinkoor Cantiamo wil op zo hoog mogelijk niveau klassiek repertoire ten gehore brengen. Het poogt zich daarbij te onderscheiden van andere koren door ook minder bekende werken uit te voeren. Uitvoeringen van grotere koorwerken worden afgewisseld met concerten, waarin kleinere koorwerken ten gehore worden gebracht. Het hoogtepunt van 2004 was de uitvoering van Die sieben letzten Worte unseres ErlŲsers am Kreuze van Joseph Haydn en de Grabmusik van Mozart, samen met het Haarlems Bach Ensemble en het Naardens Kamerorkest. Op 10 december j.l. was er een gezamenlijk kerstconcert met het orkest Flehite SinfoniŽtta in de Opstandingskerk aan het Euterpeplein in Amersfoort.

Capriolus - Bemiddeling in Kunstzaken
Capriolus - Bemiddeling in Kunstzaken. Capriolus is gespecialiseerd in Nederlandse ceramiek van 1500-2000.

Cavaleriemuseum
Museum Nederlandse Cavalerie. Van paard tot pantser. Meer dan 425 jaar Nederlandse Cavalerie.

CDA
CDA-Amersfoort

Cebos Loonconsult
Loonconsult organiseert al twintig jaar cursussen en opleidingen voor de salarisadministrateur en de medewerker personeelszaken. Het slagingspercentage van de cursisten voor het landelijk PDL-examen ligt ruim boven het landelijk gemiddelde.

Central Motors BV
Toyota stijgt nog steeds in populariteit en heeft de meest tevreden klanten zo is uit onderzoek gebleken (zie ook Toyota Nieuws). Als erkend Toyota dealer voor de regio Amersfoort hebben wij de taak daar aan bij te dragen. Dat doen wij enthousiast en gedreven met als gevolg dat onze vaste klantenkring nog steeds groeit. Want, eens een Toyota, altijd een Toyota!

Overige links

Google
Web plaatsnaam.com