Web hosting Work At Home Online Trading Business Opportunity Start A Business Toner Digital Camera Hotels
export offers europe, asia, africa, americas, australia, middle east
Overzicht van websites in Nederland op plaatsnaam gerangschiktPlaatsnaam: Purmerend, Noord-Holland

De stad is groot geworden. Purmerend telde in 1950 ruim zevenduizend inwoners. In 1973 waren er 23.000 Purmerenders en in 1986 bijna vijftigduizend. Tien jaar later woonden er 65.000 mensen in Purmerend. In ruim vijftig jaar zijn er dus ongeveer 68.000 mensen bijgekomen; Purmerend is in grootte de derde stad (na Zaanstad en Alkmaar) boven het Noordzee Kanaal.

Met de ontwikkeling van het laatste deel (dat grenst aan de binnenstad) van Weidevenne zijn er rond 2006 zo’n tachtigduizend Purmerenders. Daarna zal de spectaculaire groei eruit zijn. Woningbouw zal zich dan beperken tot enkele kleinschalige projecten in de bestaande stad.

De inspanningen van het gemeentebestuur zullen zich na 2006 nog meer richten op de kwaliteit van wonen. Prognoses geven aan dat er tegen die tijd veel meer ouderen zullen zijn met hun specifieke (woon)wensen. Ook de voorzieningen – die horen bij een stad van deze omvang met regionale aantrekkingskracht – krijgen meer aandacht, denk aan zwembad, concert- en cultuurpodium en de ontwikkeling van de Kop van West.

Purmerend is 'sport-minded'. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van (water)sport en recreatie. Sportverenigingen bieden voor jong en oud, op wedstrijdniveau of recreatief een compleet sportpakket. In de directe omgeving kunt u terecht voor een wandeling in het Purmerbos of het Twiske of een fietstocht door het prachtige landschap Waterland. Golfliefhebbers kunnen terecht op een 45-holes golfbaan van
internationale allure.

Link naar de gemeente site


VVV Purmerend
Koestraat 11
1441 CV PURMEREND
tel: +31 0900 4004040 ( € 0,55 p.m)
fax: +31 (0)299 - 411905


3S - Statema Software Services
Statema Software Services

Afslank-Club Sophie Timp
Gewichtsbeheersing met deskundige ondersteuning via de computer is een ideale oplossing voor cliënten die veel waarde hechten aan privacy of over te weinig tijd beschikken om elke week een afslankclub te bezoeken. Ook voor heren, die zich op een afsl

B55
B55 Plastic en (kunst) leder verwerkende industrie

Beast Motoren
Beast motoren, Harley Davidson onderhoud & Tuning.

BisWare
BisNess de software voor de groothandel voor actueler, exacter, vollediger, foutlozer en makkelijker gegevens beheer.

Brainwave Systems
Brainwave Systems: Financial Planning Vademecum, rekenmodules, databanken, Belastingplan 2001, Herbouw, Inboedel, belastingplan, CAO, arbodiensten, verzekeringen, premies, wet, inkomstenbelasting, verzekeringen, herbouwwaarde, inboedelwaarde, inboedelmete

Brandsma Partners Communicatieprofessionals
Brandsma Communicatie Partners b.v.

C.L. Meijer B.V.
Autobeklederij C.L. Meijer bekleedt auto's, caravans, boten, vliegtuigen, bussen en motorfietsen in stof of leer. Tevens reparaties van alle soorten bekleding en herbekleden van buddy-seats!

Celebration - importeur van NominatioN sieraden
Italian charms: the orignal composable bracelet in stainless steel and 18k gold by Nomination

D-design
al uw reclame, D-Design is een reclamestudio in Purmerend en is gespecialiseerd in het maken van uw website, advertenties, logo's, huisstijlen,... U noemt het.. Wij maken het!

De Hypotheekwinkel
Welkom bij Dé Hypotheekwinkel, Wij zijn onderdeel van de Financiële Wereld

Dealercars Nederland bv
De auto of auto-occasions die u zoekt staat bij Dealercars Nederland b.v. te Purmerend

Design Domain - visuele en interactieve communicatie
Design Domain is actief op de gebieden advies, concept, ontwerp en realisatie van brochures, nieuwsbrieven, huisstijlen, verpakkingen, websites, interactieve programma's enz.

Dibraned, Digital Firefighters Netherlands
Digitale Brandweer Nederland (DIBRANED)

Digital City of Purmerend
Purmerend.org - Home Page van de Digitale Stad Purmerend; Home Page of the Digital City of Purmerend, The Netherlands

Dive-organisation Aqua Fun
Aqua Fun Purmerend

Ducarbo Nederland B.V.
Ducarbo Carroseriebouwers Nederland

DVC-computers
DVC Computers

Dynamic Computers LTD

Eipi belettering
Eipi belettering is een bedijf in Purmerend wat zich bezig houdt met autobelettering, gevelreclame, bouwborden, bewegwijzering, zonwerende folie, etched glass raamdecoratie en stickers. Voor een ontwerp kunt u ook bij Eipi belettering terecht!

Eurospoor
Internationaal speelgoed evenement

Evean Zorg
Evean Zorg is een zorgconcern dat beschikt over intramurale (verzorgingshuizen en verpleeghuizen) en extramurale (thuiszorg, kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, kinderopvang) diensten.

F.C. Purmerend

Finish Profiles bv
Producten van dak- en wandbeplating, garageroldeuren, self-storage loodsenbouw en dakpanplaten. Handel in coils en sandwichpanelen

Flashproductions.nl

Gasservice Noordholland bv
Gasservice Noordholland BV voor Verwarming en Warmwater. Verkoop, installatie, onderhoud, reparatie en verhuur van combi-ketels, cv-ketels, kachels, geisers, boilers en stadsverwarming.

Gerritzen Prestoquartz®
De Prestoquartz grindvloer is een uitermate comfortabele vloer voor uw woonomgeving of bedrijfsruimte.

Glasfolie Suncontrol
Glasfolie Suncontrol richt zich erop voor kantoren en bedrijven een goede oplossing voor alle problemen met glas te bieden.

Guy Sarlemijn Design Interieurs
Bij Guy Sarlemijn Interior Design vindt u een sterk team van enthousiaste en ervaren architecten, vastberaden uw salon het voordeel van hun creativiteit te schenken.

Harcotom - Kunststof verpakkingen
Kunststof verpakkingen

Help Desk Institute Benelux
Help Desk Institute Benelux, ledenorganisatie binnen de Service Industrie, dochter van HDI USA

Hendriks Loodgieters Bathdesign
Het aanleggen en uitbreiden van gasinstallaties t.b.v. kachels, kook-en warmwaterapparatuur en cv-ketels.

Hilgers+Co, Accountants en Belastingadviseurs
Hilgers+Co, Accountants en Belastingadviseurs te Purmerend. Hilco, Administratieve Dienstverlening te Purmerend

Holland Mechanics Wheelbuilding Systems
wheelbuilding and wheelassembly systems for wheelproduction bicycle production, flexible and mass bicycle production systems

Hoortechnisch Centrum Schagen Audiciens
Hoortechnisch Centrum - Schagen audiciens

Hotel de Boerenkamer
Hotel De Boerenkamer. (Vier sterren hotel) Landelijke logeren en genieten van de natuur in Noord-Holland

InterneA , Atletiekvereniging NEA Volharding
De InterneA Pages, de plek van atletiekvereniging NEA-Volharding op het Net, bevatten veel informatie over deze Purmerendse club.

Interreservation

IRCCity
IRCCity is een van de weinige 100% nederlandse chatservers, wij streven ernaar iedereen die ons bezoekt te kunnen begeleiden in het ontdekken van IRC.

JDS-Dental
Het modernste dentale softwarepakket. Alle administratieve functies, koppelingen met r&oumlntgenfoto-systemen, tekstverwerkers, paro, boekhouding, agenda

Karhof
Het succes van Karhof in Purmerend, een van de grootstecarrosseriebouwers van Nederland, is gebaseerd op betrouwbaarheid,degelijkheid en kwaliteit.

Kinderkoor "De Kickers"
De Kickers

Koopjes on-line
Daalmeyer's Electronica online, Hirschmann, Marmitek, Duralight, Satellietontvangers, Skytronic, Klik aan klik uit, en meer electronica

Korver automaterialen gereedschappen
Het adres voor alle automaterialen, gereedschappen, accessoires, ski- en bagageboxen en car HiFi. Wij kunnen altijd leveren. Fantastische aanbiedingen. Voor garage, autobedrijf en consument!

Lampertz Nederland - ICT Security Efficiency
Lasent Lampertz is gespecialiseerd in de bouw en inrichting van computerruimtes.

Lankelma B.V.
Lankelma Ingenieursbureau heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaand onafhankelijk landelijk dekkend adviesbureau op het gebied van grondmechanica en milieutechnisch onderzoek.

Lommers bv
Machinefabriek en Apparatenbouw Lommers BV , het reviseren van Hydr.Cylinders, Pompen, voor alle Industrieen ,Offshore en Chemische industrie, Metaalbewerking van klein tot ZEER GROOT, op CNC en conventioneel Draai, Frees en Kottergebied

Lourens Fisher Metaldesign

LowLand's Alternative Music Archives
LowLand's Alternative Music Archives offers links to alternative bands and artists, lyrics, charts and hitlists, record companies and labels, music archives, dutch radio sites and audio related sites.

M-C-S
Wij bieden u PC`s aan, op maat gemaakt, voor particulier, en zakelijk gebruik, ook voor PC-Prive projecten.

Makelaardij Schuerhoff
Makelaardij Schuerhoff: Actief in o.a. waterland en zaanstreek. Alles onder één dak, denk aan: huizen, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, krediet, etc. etc., neem eens een kijkje op onze site

Maya Visscher Voetverzorgings Praktijk
Maya Visscher Voetverzorgings Praktijk

Meduca
Bedrijfshulpverlening, EHBO, BHV, Reanimatie en Brandveiligheid Opleiding- en Materiaalcentrum Meduca

Muziekschool Waterland
Muziekschool Waterland - Les in: Beemster, Broek in Waterland, Edam, Volendam, Marken, Monnickendam, Oosthuizen, Purmerend, Wormer.

Picture On Line online digital photo stock agency
Picture On Line Art Quarèls - Mini Art Gallery quality

Plastic sub-products factory
FKD is een gespecialiseerde spuitgieterij en gereedschapmakerij, waar kunststof en metalen onderdelen van hoge kwaliteit worden vervaardigd. FKD maakt het op maat! FKD is a specialized injection moulding plant and die-making shop were high quality plastic

Press Here
Press Here, de Nederlandse pers binnen uw bereik met 1 druk op de knop. Wij verzenden en volgen persberichten in precies die media die bij uw doelgroep aansluiten.

Purmerendse Apotheken
Purmerendse Apotheken/Apotheek Monnickendam

Purmerend's museum
Het Purmerends Museum is gevestigd in het voormalige stadhuis aan de Kaasmarkt, dat in 1912 werd gebouwd door de Purmerendse bouwmeester Jan Stuyt. Het Purmerends Museum is vooral bekend om zijn grote en fraaie collectie Jugendstil aardewerk. In de periode 1895-1907 was Purmerend een centrum voor de fabrieksmatige productie van sieraardewerk, een voorbeeld van de vernieuwingsbeweging in de kunstnijverheid. De plateelbakkerijen van Wed. N.S.A. Brantjes & Co, NV Haga, Jb Vet & Co (Purmerend) en L. Huisenga maakten vazen, beelden, tegeltableaus en serviesgoed van gerenommeerde ontwerpers zoals August Falise, Chris van der Hoef, Chris Lanooy en Henri Teixeira de Mattos. In het Purmerends Museum leert u de geschiedenis van de stad en haar omgeving kennen. Van middeleeuws vissersdorp tot marktstad en groeikern.
Eerst gelegen tussen de meren en later, na de droogleggingen, tussen de polders Beemster (Unesco werelderfgoed monument), Purmer en Wormer.
Het museum geeft met afbeeldingen, prentbriefkaarten, voorwerpen en maquettes een levendig beeld van het karakter, de bedrijvigheid en de ontwikkeling van de stad.

Purmerendse Omroep Vereniging
Purmerendse Omroep Vereniging, de lokale omroep met dagelijks vers nieuws uit Purmerend, foto's, radio programmering en virtual tour.

PurmeRent running for life
PurmeRent

PvdA Purmerend

PWZ Verzekeringen - Een Gezond Advies
Veel lagere premie voor uw Ziekenfonds of Ziektekosten verzekering betalen dat kan met de goedkope verzekeringen van PWZ Achmea.

Reemark Attraktieverhuur
Evenementen en activiteiten op maat! De combinatie van Uw wensenpakket en onze ervaring is de kracht waarop wij samen zullen bouwen aan een onvergetelijk evenement. Met gepaste trots presenteren wij U onze site.

Rien Veen Souvenirs B.V.
Laat je eigen email-shirt, muismat of baseballcap maken

Rugbyclub Waterland

Salm Freelance en party Catering
Service a la minute, kortweg Salm is een jongbedrijf waar het betreft het organiseren en uitvoeren van bruiloften, productpresentaties, of bedrijfsfeest

Satellietwinkel.nl
Worldwide Satellite satellietspecialist

Saturnus Reinigingssystemen bv
Saturnus Reinigingssystemen bv - Leverancier van o.a. SCJohnson - 3M - King - Kimberly-Clark - Wap - Deb - Hako

Siewert Website Design
Siewert Website Design, Purmerend, the Netherlands. - Professional design of websites. See our online portfolio.- Professioneel ontwerp van uw website in eigen huisstijl. Bekijk onze online portfolio.

Smeenk Internet Fotoinfo
Regio nieuws uit Waterland , Zaanstreek , Groot Alkmaar , West Friesland , Zuid Kennemerland , Noord Kennemerland .

Stadsherauten van purmerend
herauten, voor het muzikaal opluisteren van al uw evenementen, huwelijk, openingen d.m.v. bazuingeschal.

STG Purmerend
Stg Purmerend

Streekarchief Waterland
Waterlands Archief te Purmerend

Teamwork Projects
TeamWork Business ontwikkelt een netwerk van financiers die in visiecoöperaties willen investeren.

Textiel Trend Traders B.V.
Textiel Trend Traders bv

Uitgeverij Asia Maior/Atlas Maior
Historische boeken, atlassen en landkaarten van Nederland en Nederlands-Indië en Nederland

Vereniging Historische Schepen Purmerend
De Vereniging historische schepen Purmerend laat zich niet wegsturen van de Purmerdijk

Vin Unique
Vin Unique , de naam zegt het al, brengt unieke wijnen met zorg geselecteerd.

VOF S. Molenaar
VOF S. Molenaar

VVD Purmerend
De website van de gemeenteraadfractie en het afdelingsbestuur van de VVD Purmerend met algemene onderwerpen, links en nieuws.

Waterland Brandbeveiliging
Waterland Brandbeveiliging - Brandbeveiligingsorganisatie met 24-uurs landelijk servicedienst en compleet assortiment van blussers, haspels, en haspelkasten. Alles op het gebied van controle en onderhoud van kleine blusmiddelen.Tevens kunt u bij ons terec

Waterland Security Service
Waterland Security Service is een regionaal opererend beveiligingsbedrijf. Op deze website wordt u geinformeerd over de diensten welke door Waterland Security Service geleverd kunnen worden.

Webregio.nl
Regio nieuws uit Waterland , Zaanstreek , Groot Alkmaar , West Friesland , Zuid Kennemerland , Noord Kennemerland .

World Wide Satellite
Worldwide Satellite satellietspecialist

Zakelijkvastgoed.com
zakelijkvastgoed.com is een gratis nieuwsbrief voor de bouw- en vastgoedbranche, verwante branches en klanten en leveranciers van d ebouw- en vastgoedbranche

 

UGA media sites
200MB hosting
Affiliate Top 100

Airshowreport
Asiaprofile
Aviationlinker
Aviation wallpaper
BizEurope
BizHolland
BusinessKeywords
Domain2day

Downloadplaza
ExportDatabase
Exportlinker
ExportMailing

F15 Eagle
F16 Falcon
Forbidden Source
Hardwarelinker
Imagesupplier
ImportDatabase
ImportEurope

Importlead
Infomailing
Keywordlinker
Productlinker
Rijexamen
Searchengine 2
Scubalinker
Startingwebmaster

Submitdeluxe
Telecomlinker
Turbolinker
UGA media
Vindplaats
Visit2Europe
Worldjump
Zoekprogramma
Zoekprogrammas
Zoekgids
Exchange links?
Meer bezoekers
Link toevoegen
Adverteren
Wereld promotie
Internationaal
Careers
Business Schools
Computer Training
MBA
MCSE
Online Training
Start A Business
Work At Home

Computers

Computer
Computer Rentals
Computer Security
Computer Training
Data Backups
Data Recovery
E-Commerce
Hardware
Ink Cartridges
Help Desk
Laptops
PDA
Printers
Software
Toner

Electronics
Cell Phones
Digital Camera
PDA
Phone
Television

Education
College
Computer Training
Employment
Job Search Recruiting

Health
Contact Lens
Diets
Drugs
Fitness
Medicare
Skin Care
Viagra
Weight Loss

Internet
Dedicated Servers
Domain
Expired domains
Free ezines
Registrations
Ecommerce
Keywordlinker
Link partners
More traffic
New downloads
Resources
Searchengines
Shopping Carts
Web Designs
WebHosting

Online Shopping
Auto
Battery
Books
Cigarettes
Contact Lens
Electronics 
Gifts
Knife
PrProducts
Shades
Office Supplies
Telecommunication

Services
Accounting
Consulting
Human Resource Legal Services
Training

Sports
Baseball
Basketball
Fishing
Football
Golf
Skiing
Soccer
Sporting goods

Travel
Adventure Travel
Cruise
Hotels
Lodging
Vacation 

 

Click here for information
All material on this page is (C) by UGAmedia.com publishing
All rights reserved - Webdesign Ron Fonteine